Magi i morgontimmarna

Finns det inte ett uttryck morgon stund har guld i mun..?
Precis så var min morgon vaknade 4 mediterade hemma. Åkte till shalan. På vägen unnade jag mig en kaffe, gick och små slurpade med gayatri mantrat i öronen. Livet är fantastiskt… Practiserade i över 2 ,5 h, lyxigt att verkligen känna att man har tid och ork på samma dag. Kroppen var tung efter all träningsvärk så någonstans efter navasana började energin komma. Satt länge och andades in i höfterna innan jag inntog supta kurmasana, fick hjälp när jag väl låg ner och kunde då greppa väl runt handleden. Kul med framsteg på asanas fronten. Andades i 10 andetag genom 2 serien tom bakasana, undra när den kommar att ”sitta”?
7-8 min i huvudstående! Att rekomendera! Nu ska jag komma upp till 15 min under våren, känns som att det händer ngt på det energimässiga planet. Låång savasana… Mmmmmmm.
Love&light

3 reaktioner till “Magi i morgontimmarna

 1. Vad underbart att ha en shala att åka till på det sättet.
  Jag önskar att jag hade nära som du.
  Vad duktig du är som går upp o4.oo Härligt mål med 15 min i huv stående. Jag ska nog anamma att börja jobba mer i mitt huvudstående, jag har dock långt kvar till 15 minuter.
  namaste

 2. Låter helt fantastiskt!

  Stor beundran till att du tar dig in till shalan varje morgon, då du har den resväg du har…..från djupaste skogarna i svartedalen =)
  Du är en stor inspiratör i en liten kropp.

  Vill också passa på och tacka för det extrainsatta passet som du höll i, det bästa passet någonsin…Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s