Att se det, är inte detsamma som att göra något åt det! Men en bit på väg!

Djup tacksamhet till varenda barr och kotte i denna läkande skog som har gett mig så mycket visdom!

I morse var jag uppe med solen och gick en runda i skogen. Vi bor precis i utkanten till den vackra djupa skogen med en lång slinga utanför dörren som tar en runt på äventyr.

Himmlen brann i dom mest otroliga lila färgerna som övergick i vitt detta fick mig att helt lämna över mitt kronchackra SAHASRARA till det gudomliga i mig .

#Sahasra sirasam svetam Att väcka upp den sovande kundalini kraften i ryggen precis som en bil som man lägger in en högre växel i.Och att få den energin upp i huvudet och öppna upp vårt kronchackra.

Det är det vi ber till varje gång vi gör vårt ashtanga mantra. Patanjali var den som hade kronchackrat öppet.

Vi lär ut från lärare (som börjat vandra på denna stig att väcka upp kronchackrat) till elev, att väcka upp dessa energier och att möta och göra upp med våra demoner för att finna mer harmoni i vårt liv.

Kroppen kommer ihåg allt den varit med om, allt finns lagrat i cellerna, när vi börjar twista och röra runt i lederna och musklerna kommer saker upp till ytan. Om vi inte är redo att ta itu med våra svagheter eller personliga saker, det är ofta då vi fastnar i en öppning (västerlänskt sätt att se på det är att vi har en skada), att vi har ont på samma ställe i kanske flera år. Detta är oftast mönster som vi har byggt upp i kroppen både psykiska och fysiska som är så djupt rotade att det spelar ingen roll hur mkt jag stretchar exempelvis min höft om jag inte tar itu med det som kommer upp även utanför mattan.

Så idag satt jag där i soluppgången fullt öppen och bara var ett med min vänstra höft… Ajj aj aj vad den säger mycket om jag bara kunnde leva som den vill! JUST DO IT!? HhhhMMmmmm…..

Om
Vande Gurunam charanaravinde
Sandarshita svatmasukavabodhe
Nishreyase jangalikayamane
Samsara halahala mohashantyai
Abahu Purushakaram
Shankhacakrsi dharinam
#Sahasra sirasam svetam
Pranamami patanjalim
Om

LOVE&LIGHT

En reaktion till “Att se det, är inte detsamma som att göra något åt det! Men en bit på väg!

  1. Hittade hit via Helles Yogatrainer. Vilken fin blogg du har. Och en massa tänkvärda ord. Gillar det här med att vi sparar minnen i kroppen. Att det är det som begränsar oss. Själv har jag min högra höft och högra ben som krånglar. Jag försöker jobba vidare med det. Både i min yoga och i mitt liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s