Vad är yogans svåraste form? Att rulla ut mattan, praktisera!

Wow, sommaren flyger fram! Till skillnad mot vintern, när det konstigt nog finns massa tid till att sitta framför datorn i privata syften känns det som att sommar och bloggande inte riktigt går ihop för min del.

Men att hinna rulla ut mattan har det blivit väldigt mycket ut av senaste perioden i mitt liv.
Det har aldrig varit roligare heller skulle jag nästan våga säga.

Shalan där jag praktiserar har öppnat igen, kul.
Under uppehållet var vi några stycken från yogastenungsund som höll i gång med self praktice (tillsammans – är vi starka)!
Ja, helt fantastiskt att vi var som flest åtta stycken en morgon kl 05.00! I lilla Stenungsund, jag är super imponerad och blir alldeles rörd när jag tänker på det! Så tusen miljoner tack för allas imput av energi.
Vi gjorde en brygg trappa som dom har på en shala i Stockholm -Mysore Stockholm.Fick helt fantastisk respons från min kära kropp.

I morse gjorde jag egna Boom-boom! Från nedåtriktad hund upp i handstående (samlade ben) balansera och sen sträva med fötter och huvud mot varandra innan man landar ner i brygga och vidare upp till samastithi. Såå kul och massa energi!

OM SHANTI & LOVE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s