Raw greenis!

Ohla la la I love you greenie!

Fantastiskt när tillgången på bär bara flödar och lokala krav certifierade odlaren har gröna blad i alla dess former och smaker. En kulinarisk resa genom gommen, varje tugga av drinken som passerar ner fyller hela mitt väsen med energi! Det är väl där skillanaden kommer in om jag fyller på med bara mat eller råkost som jag så mycket lättare kan lägga till kärlek vid intaget till munnen. Det hela blir till till en passionerad kärleksresa.

Vissa stunder/ perioder så bara kan jag inte ta in mer rawfood utan ”måste” äta en fralla med ost och en kopp kaffe till sockerkakan…

Bara genom att byta ut ris och pasta mot qinoa så ökar man på proteinet och mineral förråden.
Och det ser ju så mkt finare ut!

Eller att ta havremjölk (om man är ambitiös egen gjord mandel mjölk) blanda i rawkakao och lite carob hetta upp till 37grader och tillsätta honung om man är sugen på ngt sötare!

Ja, jag vill ha många fler variationer att kunna förgylla min vardag med! Så bara att komma med tips och jag lovar att jag har ett dunder recept som jag snart ska dela med mig av!

DET blev alla stående plus avslutande med extremt lååånga andetag, vad det är fint när man verkligen kan känna återhämtning och energi boosten av praktisen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s