Use it or loose it!

Ja det är det härliga med hela livet att vi måste använda vårt kunnande för att inte tappa det.
Min underbara svärmor sa en gång till mig -men du som har yogat så mycket behöver väl inte yoga mer…
Och jo visst vore det väl skönt om vi kunde göra något intensivt i några år och sedan bara ha den färdigheten.
Som vi lär oss ju bara cykla en gång.

Men sinnet behöver omsorg VARJE dag för att inte dra iväg på egna upptåg!

Min strävan är att hitta motivation till att gå upp på morgonen och praktisera bara för att då vet jag att resten av dagen går mer i frihetens tecken, vågar till och med säga att livet går som en dans, där jag är förararen..
Så vad är det då som är hemligheten bakom att det perioder är lättare att rulla ut mattan på morgonen och få något vettigt gjort på den? Motivationen att ha ett tydligt mål, större än frestelsen att sova vidare eller som det varit en period nu inte änns ställa klockan för det känns motigt redan på kvällen eller så har jag yogat på eftermiddagen/ kvällen.

Här är en liten inspirationkälla för er som gillar ashtanga…


Själv känns kanske musiken lite hysterisk men vad gör man inte för lite inspiration, för visst undrar man vart gravitationen tagit vägen, kanske har dom spelat in den på månen? Ja, efter min egna erfarenhet av denna
dags praktis och alla andra dagar jag slitit på mattan är detta i mina ögon faktiskt MAGI!

För er som tyckte denna va intressant har hon även en på 2:a serien, där har jag spenderat lite tid och studerat hennes kapotasana…
PRACTICE & ALL IS COMING

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s