Andas in kärlek andas ut medkänsla..

LOVE LIFE & START FROM WITH IN YOURSELF

En reaktion till “Andas in kärlek andas ut medkänsla..

  1. Hej Sandra! Jag hittade din sida av en slump för ett tag sen men har av någon anledning inte kommenterat. Här i Sydney är allt bra. Det är mycket yoga för min del. Jag jobbar med administrativa uppgifter i en ashtangashala och igår assisterade jag för första gången. Den här veckan assisterar jag varje dag innan min egen practice och sen blir det nog två gånger i veckan. Eller det är ju snarare så att jag får lära mig att assistera jag vet inte hur mycket nytta gör för tillfället. Men någonstans måste man ju börja! Hoppas att allt är bra med dig och familjen. Kramar Klara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s