När kroppen försöker kommunicera

..med mig, min kropp försöker säga något till mig. Men tyvärr förstår jag den inte.

Har sedan i mitten av december fått eksem/svamp eller dyligt runt ögonen som bara blir värre.

Natur läkaren sa bara att det är skit som ska ut..

Zon teraputen att det är något jag ska se.

Har själv varit inne på båda delar. Men det är klart att när det sätter sig runt ögonen är det svårt att missa, bara att budskapet är otydligt, eller jag som har svårt att lyssna. Har iallafall tänkt på allt socker och vetemjöl, så har börjat där…candida??

Att vara nöjd, inte alltid bara sträva. Lugnt kunna vila i nuet.

Nässel pulver ska visst vara bra mot allt så även mot hudutslag. Så nu är jag uppe i terapeutiska doser på 3-4 msk per dag, spännande. Nässlan är även basisk.

Har nog slarvat med fetterna igen, skärpning.

Stress kan det ju såklart vara så nu är det dags att leva som jag lär! Närvarande i nuet och inte tänka på saker jag inte gjort!!

Det kom i samband med att mannen var borta, jag var ”lite” stressad innombords för att sista gången han var där så fick lillen ligga på sjukhus för lunginflamation. Lungor står för saknad. Så jag tror att även om mannen varit borta många gånger efter det så var det något som låg och gnagde i mig när han skulle till samma ställe…

Men samtidigt köpte jag en ny kräm som jag använde runt ögonen… (det är bara det att när jag provade den så sa jag till expiditen att den stacks nog lite, för att i nästa sekund avfärda, ännu en gång lyssnade jag inte… )hmm.

Två faktorer som tillsammans utvecklade allergen reaktion??? Bara för att jag var någon annanstans med sinnet än just där och då!

Tror att det där är så olika, hur känslig man är.

Jag är extremt känslig mot allt.

Vill gärna se allt som händer kopplat till något större.

Därför har jag inte gått till läkare för att få kortison. Därför tar jag (nästan) aldrig smärtstillande. Ser förkylningar som ett meddelande om att jag har slarvat med kost eller sömn eller signal på stress. Magsjuka som detox..

Men går gärna på massage, kraniosakralt, eller ändrar runt i min kost.

Nu ut i pulka backen med gojjibär, mandel och uppvärmd havremjölk med råckoklad och lucuma. MMMMmmm.

LOVE&LISTEN to my HEART

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s