Ricin

I somras tog jag 2 veckor uppehåll från asanas Ashtanga vinyasa systemet… Semester med familj och vänner och att då kunna släppa den annars regelbundna praktisen, den som lätt kan bli en stress och press för mig när aktiviteter är inbokade och det känns som man inte vill missa kvällarna. Det är ju det fantastiska i sig med semester att faktiskt kunna vara tillsammans i alla situationer under dagen och avsluta med dom vuxna och äldre barn. Fantastiskt att få lov att ta del av dom äldre barnens liv i lite närmare perspektiv, att dom fick lov att vara vuxna och på något sätt flöt dagarna på och dom passade gärna upp dom mindre… För på kvällen fick dom ju vara vuxna.

Gurujii var ju oxå han en familje far och med det undrar jag ibland om d inte var just det han menade att lördagarna var till för – kunna vara en helt vanlig familj inte för att dom uttryckligen hade fredags mys men fredags kvällarna känns speciella när man vet att man kan sova om man vill på lördag.

Gurujii förespråkade att ta ett riciniolje bad på lördagen. Alltså smörja in hela kroppen m ricin och låta verka i ca 20-40min och sen duscha av ( tvätt såps nötter är d som bäst tar bort den väldigt speciella klibbiga oljan). Ricin drar ut ev inflammation som lagrats upp under veckans praktis.

Sen jag har fått in rutin att inte praktisera på lördagar är det som att något magiskt skimmer har lagt sig över dom. Om det är att skippa ställa mig på mattan med den underbara träningsvärken från primary eller bara just enkelheten i att vi är tillsammans familjen den dagen oavsett vad så är lördagarna en fantastisk dag, liksom alla andra;-)
Idag är det jul marknad i spekeröds byggdegård där jag har yoga klasser i veckorna, familjen ska snart packas in i bilen…
Love&live

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s