Intention och tillit

Yoga kommer att ändra ditt sätt att se på dig själv. För det krävs mod.

De lärda säger att det inte är mörkret vi är mest rädda för utan ljuset.

Jag kan uppleva att jag blir mer och mer naken inför mig själv.
Alla lager av ”kläder” (läs personligheter) jag tagit på mig och viljat skylla på samhället/ media osv.
Ju mer jag tillbringar tid med mig själv, inser jag att det är jag alldeles själv som lagt de sköldar och attityder som skydd mot mitt inre ljus (tejas).
Skärmavbild 2013-10-29 kl. 10.01.12

JAG VILL:
-Leda mig till att landa i nuet, om så bara för en sekund. Klä av mig och bli fri från alla de olika dräkterna (personligheter) en dag innehåller. Få mig att genom mig själv uppleva vad min dharma -livsuppgift är. Inte att vara förälder eller maka ,inte kvinna eller yogalärare, utan vad mitt hjärta verkligen brinner för.
Sedan fortsätter jag att vara förälder, maka, kvinna och yogalärare.
Fast med större medkänsla och en förståelse att vi alla är ett.
Så suddas alla de gränser mitt ego (ahamkara) byggt in mig i sakta ut.

Hur mycket jag än vill identifiera mig med mina tillhörigheter, så är yoga att förstå att allt detta är en illusion. Den verkliga lyckan ligger långt bortom mig, mitt och mina, men ändå så nära att vi alla alltid bär med oss möjligheten att släppa egot och rädslan.
Att släppa taget (Abinivesha) är det största hindret mot att se mitt egna
LJUS (och därmed naturen och allt med den)!

KÄRLEK & Högre syfte, Tålamod, Disciplin, Vilja, Medkänsla, Tillit

4 reaktioner till “Intention och tillit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s