Käkat taggtråd?

Ibland blir inget riktigt som jag tänkt mig.
På shalan är det en fantastiskt gäst lärare sedan dec och jag har inte lyckats komma in och praktisera för henne. -Sara Fernandez, helt underbar!! Hon stannar februari ut och sen åker hon vidare och undervisar på Kanarieöarna (Las Palmas) och sen vidare till Bali;-) Det var hon som fick mig att gå upp själv från brygga första gången, kommer verkligen ihåg det som igår(!).

Så imorse kom jag mig iväg in till shalan egentligen mest för att få lite draghjälp. För kroppen känndes lite stel… Det visade sig vara helt rätt, den var som taggtråd i varenda led. Ingenting svarade, inte ens marklyfta mig. Efter 90 min praktiserande så kändes sista hoppet fram ungefär som första hoppet i solhälsningarna brukar göra. Att inte vara fäst vid det kroppsliga, allt är precis som det ska vara osv är lättare att ta till mig när allt är lätt och kroppen känns som smör i solsken:-)

Så hem och drack en vetegräsdrink sen upp och ammade liggandes och låg en extra stund och bara njöt av att få ligga utsträckt. Kokade bovetegröt som jag åt ett helt lass av med kokosfett, kanel och mandel/sesam mylk. Satt framför brasan och åt. Sen gjorde jag och lilleman ett kokosfett ”oljebad” på ett stort lakan framför brasan. Drog lymfan lite extra. En till liten blund i sängen. Kokade ingefärsvatten…

Idag ska jag bara göra allt jag vet är bra för mig.

Laga välgörande mat med gurkmeja och dricka mkt grönt.

Tror det är lite sviter från 6 h flygresa som kommer ikapp, så här hanstandunderbart va det förra veckan med killarna på Grand Canaria. Praktiserade för Saras man Fernando som var gästlärare på http://www.ashtangacanarias.com, fin fin shala. Har även varit på shalan på Lanzarote och Camino Diez är bara så fantastisk!

LOVE&HEAL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s