Gaia, Moderjord, Pachamama, Mother Earth

Circel of Women 

Här i norden börjar solen sakta reducera sina ”vakna” timmar.. De maskulina krafterna lägger sig undan för undan och många träd bär sin frukter med stolthet som den perfekta manifestationen mellan maskulint & feminint. Precis som vi är moderjord och fader himmels barn & de ser på oss med stolthet. Att komma ihåg att vi alla är barn, här för att älska & motstå frestelsen att döma, jämföra och klänga fast. Hösten är tid att börja manifestera de feminina. Mörket ger tid till återhämtning. Ibland tvingas vi in i mörkret genom sjukdom eller sorg, låter vi mörkret få lov att läka oss kan vi möta djupare balans mellan maskulint & feminint. Att inte klänga fast vid ljuset eller mörkret. Det är bara när vi står i ljuset vi kan kasta skuggor.
Plommonen är nu så underbart goda tycker jag<3

LOVE & HARVEST

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s