Gårdagens kvälls yogapass..

Så hur gick det på kvälls mysoren?                                                                                Helt sjukt att praktisera på kvällen, kroppen va så mjuk och sinnet så fokuserat(!).

Shalan va full av underbara människor,mmm. Massa energi!Tacksamhet!

  Jag känner verkligen skillnad nu när jag ihärdigt hållt igång på mornarna. Starkare och flexiblare.                                                                                                         Det var lättare att göra sk ”rätt” vinjasa i dom sittande. Fast det känns lite slarvigt, för jag är en såndär ”jocks” tjej ( ska ha perfekta linjer, tar ut skinkorna från sitt benen sträcker upp brötkorg vrider lite, ja helt enkelt ”jocksar” väldigt mkt.                                                                                                           Har däremot på sista tiden försökt att förlänga andetaget vid hoppen fram så det räcker till att även komma in i ställningen OCH koppla tag handen till handled, öppna upp i bröstet. Därifrån andas ut direkt ner i ställningen. Phu, jag blir andfådd bara jag skriver om det;)  Detta funkade i allafall framtill Marichasana D. JIPPI!

När jag väl kom till Bakasana (se youtube klippet ) stod min lärare pricis bakom och jag vågade hoppa upp med sittbenen men drar tyvärr ner knäna lite för snabbt, men hur som så klarade jag av att ”fastna”. Tjihoo, vad glad jag blev! Yoga handlar kanske inte om just det men glädje var den enda känsla som infann sig…  Drop- back  med handstående är ännu roligare hela systemet vänds liksom runt och energin rullar runt i kroppen.

Helt enkelt en bra fysisk träning igår som avslutades med 10min sirsasana (huvudstående) och 15 min i padmasana… 10min savasana (avslappning).

PS. Hade lite svårt att somna men jag sov väldigt gott till åtta i morse! DS.

 LOVE&LIGHT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s