Nataraj

Ja, det blev fokus på andning, fullt ut. Solen sken i lokalen vi var i, kroppen smälte som smör och andningen verkligen öppnade upp kroppens nadis. Jag bestämde mig för att leka med Eka pada raja kapotasana innan Utthita hasta padangustasana gick därifrån in i natharajasana A och tro det eller ej på vänster sida lyckades jag balansera i B!

 Jovisst har det gått förut, här blåste det storm när vi tog detta kortet men eftersom det inte ingår i min dagliga ashtanga praktis så blir jag lika förvånad varje gång!

Men där ser man ibland är inte kroppen vad man tror att den är…..

Så glad att jag ”tog mig i kragen” och begav mig i väg. Tack J. för super duper energi i andning och fokus!

Bastade hemma hos mor& far efteråt. Så nu är jag redo för en ny vecka! Imorgon börjar månen gå mot full, så jag hoppas att ”alla” som läser detta antar utmaningen att ställa sig på mattan VARJE dag och göra ”sin” yoga praktis fram till söndag då det är FULLMÅNE och per atomatik i ashtanga världen vilodag.

LOVE&LIGHT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s