SADHANA

Så vad vill du egentligen uppnå med din dagliga sadhana = daglig spirituell handling-?

Är det att komma djupare din egna kärna, att kunna lyssna till din inre röst -intuition?

 Hur ser en lycklig jag ut?

 Kan jag känna den lyckliga känslan i hela mitt väsen….känna den utstrålningen det för med sig utanför min egen ljuskropp?

Vi är absolut ansvariga för dom alla tankar som strömmar genom våra huvuden ( och manifesterar sig i vår kropps celler). Ja, vi är ansvariga för allt dom för med sig i tal och handlingar. MEN dessa tankar är faktiskt inte du eller jag. Genom att meditationen/yogan/kontemplationen växersig starkare ger vi mer och mer avkall på det som vi färgats av genom åren, ex sånt vi gillar och inte gillar tonas ner – på så vis ger vi vårt sanna jag möjlighet att lysa igenom dom skal vi byggt upp omkring oss. Så kan våra negativa samskaras (mönster från detta och tidigare liv) sakta börja falla men det kan vara smärtsamt både innombords och i vår kropp. Fast visst är allt det värt den salighet som sakta växer sig starkare? För varja sadhana….

En liten övning kan vara att om du som jag blir sugen på ex socker. Först tänka på vad JAG  mitt innersta jag vill egentligen äta om/när jag är i balans.

Så jag tänker att jag vill äta något som är nyttigt för HELA mig.

Ex; jag vill äta nyttigt men DEN vill ha godis.

Eller .Jag  vill rulla ut mattan men DEN vill hellre fika… Låter det ”skittsat”, men det är väl bara att inse att vi alla är det lite till mans;)

LOVE&LIGHT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s