segt..

Imorse var hela mitt väsen segt, en kopp för mkt kaffe igår lite för sent kl15, skottning av snö var nog några av orsakerna att det känns torrt långt inne i märgen(dricker helst inte kaffe efter 1100 på förmiddagen). Satt och andades i 45min och sen surfade jag runt på datorn till resten av familjen vaknade.

Rostade musli som innehåll dinkelflingor, pumpakärnor, solroskärnor,kokosflan, goiji bär som jag kört i matberedarn för att kroppen lättare ska ta upp, äkta vanilj pulver kademumma pulver och slutligen ringla agavesyrup över in i ungnen på 42 grader i 2-3timme. Mmmums…

Men nu ska jag trots att jag egentligen inte har lust iväg och yoga med J… Ska berättta efteråt om det är var värt det hela.

LOVE&LIGHT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s