Insnöad?

Ja nog snöar det, men det känns som att det finns något att lära ur allt…

Vi skulle iväg på romantisk spa helg och nu är vi fast hemma hela familjen. Vilket resulterar i att ta saker som det är helt enkelt. För besvikelsen kan vara stor källa till negativt betende.

Tur att jag kom upp löjligt tidigt i morse, fokuserade på att få till en närvarande andning och öppna upp i bröstryggen. Mmmm va skönt det va att  få göra savasanan i sängen ….. krypa ner mellan mina älsklingar och savasanan blev nog precis 10 min innan lillen vaknade

drop-back

 detta är länk till en solig dag i veckan som var… Var inte för petig.. fötterna sticker iväg och huvudet vill inte riktigt hållas tillbaks.. Men tanken är att det ska bli en uppföljning.

Tror att det var efter när jag hade magen som den gav lite tyngd omfördelning som jag efter det har haft svårt att anpassa tillbaks men skam den som ger sig?

LOVE&LIGHT

En reaktion till “Insnöad?

  1. Wow! precis som du skriver är fötterna utåtriktade men som sagt! var inte för petig!! du ser lätt ut i kroppen och det är det viktigaste! Det är ju en känska av lätthet och inte att kämpa sig grön i ansiktet man vill åt :)
    Tack för kommentaren på min blogg, jag ska prova dina tips i mina uthita hasta padhangustasana!
    Namaste!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s