NO MIND = OPEN HEART

Sätt dig tillbaka lutad och bara lyssna!

Detta året som snart gått, visste jag redan på nyåret att det skulle bli ett relations år.

Mina relationer till andra, hur det bara är speglingar av mig.  I första hand hur jag ser på mig själv. Hur mina tankar ser ut.

Utdrag från en av dom underbaraste och visaste böcker jag läst:

”Allting du känner att du saknar i relationen till en annan människa, är sådant du är oförmögen att ge dig själv. Upplever du att du inte får tillräckligt stöd och uppmuntran är det för att du inte stöttar eller tror på dig själv.

Gå in i relationen utan förväntan och förutfattade meningar. Se allt det du får i form av närhet och kärlek som en bonus. Vänta dig inte att den andre skall förändras efter dina behov. När du själv växer ändras relationen.” Ur Zander och tiden av Emelie Cajsdotterklicka på bilden

Detta året som kommer blir det till att våga vara sann mot mig själv att verkligen gå efter hjärtat… tror det blir ett spännande år!

LOVE&BREATH in your true YOU

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s